Osmesi u OFK Beogradu: Niti je ovo pomoć Zvezdi, niti je bilo slučajno

Izvor: MozzartSport.com, 21.Feb.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmesi u OFK Beogradu: Niti je ovo pomoć Zvezdi, niti je bilo slučajno

Vladmir Jovović kaže da su mu bitni samo Romantičari, a Marko Pavlovski kako tim Dragana Radojičića može da igra još bolje

OFK Beograd slavi pozajmljene. Golovima Vladimira Jovovića i Marka Pavlovskog Romantičari su napravili najveće iznenađenje u prvom kolu prolećne sezone i pobedom nad Partizanom napravili tri velika koraka ka opstanku.

Srećni su billi napadač, koji je stigao iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvene zvezde do kraja sezone, i vezista koji je u istom takvom aranžmanu, samo iz Porta, ponovo zadužio dres ekipe sa Stare Karaburme, ali ne dozvoljavaju pad u euforiju.

Ne gledam na moj gol kao pomoć Crvenoj zvezdi pred derbi. Ne, jer mi je sad bitan samo OFK Beograd. Ovo je pogodak za moj novi klub i tako ću se ponašati u preostala četiri meseca dok budem ovde na pozajmici“, rekao je Jovović, strelac za 1:1 u 57. minutu.

Do tad, Romantičari su propustii dve prilike i bili u zaostatku, iako Partizan nije oduševio.

Prvi smo imali šanse. I to dve. Partizan jeste čuvao loptu i poveo majstorskom reakcijom Darka Brašanca, međutim, tokom pauze smo se dogovorili da damo sve od sebe i pokažemo karakter, za koji naš trener Dragan Radojičić, kaže da nam je nedostajao jesenas, kad posle primljenog gola nismo uspevali da se vratimo. Sad jesmo“, konstatovao je Jovović.

Prvu pobedu OFK Beogradu nad Partizanom doneo je Marko Pavlovski, sjajnim hicem sa 20 metara u 64. minutu.

Ne bih o mom golu. Pre bih čestitao saigračima i svim ljudima iz kluba, ovo je zajednički uspeh. Ovaj tim poseduje ogroman potencijal u mladim igračima i ako neko misli da je današnja pobeda bila slučajna, postaraćemo se na narednim mečevima da pokažemo kako nije. Možemo i bolje od ovoga da igramo“, dodao je Pavlovski.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.