Tomić: Najgori mogući scenario

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: "Najgori mogući scenario"

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić bio je jako razočaran učinkom svojih izabranika na prolećnoj premijeri, ali je poručio da ekipa mora da podigne glavu jer je čeka "večiti derbi".

Fudbaleri Partizana pretrpeli su još jedan prvenstveni poraz i to već na startu prolećnog dela sezone. Bolji od crno-belih bio je OFK Beograd koji je na Vračaru slavio sa 2:1 golovima Vladimira Jovovića i Marka Pavlovskog. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Najgori mogući scenario po nas. Prvo poluvreme smo odigrali dosta dobro, postigli pogdak, a onda nam je primljeni gol iz kontranapada na startu drugog dela napravio problem i počeli smo da pravimo mnogo grešaka" rekao je trener Partizana posle utakmice.

Bivši fudbaler i sportski direktor crno-belih Ivan Tomić danas je debitovao u ulozi šefa stručnog štaba ali posle poraza od "Romantičara" nije mogao da bude zadovoljan.

"Ušli smo u nervozu i pokušali da se vratimo u utakmicu na potpuno pogrešan način što je rezultiralo novim pogotkom OFK Beograda" dodao je Tomić.

Šampion Srbije posle poraza na Vračaru zaostaje za Crvenom zvezdom čitavih 29 bodova, a upravo će lider na tabeli biti naredni rival Partizana.

"Ono što je suština jeste da svi zajedno podignemo glavu i izanaliziramo utakmicu. Igramo derbi na našem stadionu i želimo da u njega uđemo sa namerom da pobedimo i iznesemo utakmicu na pravi način" zaključio je Tomić.

Partizan se posle 23 odigrana kola nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 36 osvojenih bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomić: Loš početak proleća; Radojičić: Velika pobeda

Izvor: Beta, 21.Feb.2016

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić ocenio je da je njegov tim dobro igrao prvo poluvreme protiv OFK Beograda, ali da je poraz na današnjem meču loš početak prolećnog dela prvenstva."Ovo je najgori mogući scenario za nas. Prvo poluvreme smo odigrali dosta dobro. Poveli smo, imali dobar protok...

Nastavak na Beta...

REŠENA MISTERIJA: Tomić otkrio razlog Abubakarovog izostanka

Izvor: HotSport.rs, 21.Feb.2016

Trener Partizana rekao je da je razgovarao sa Oumaruom pre meča.. . . – Ne znam o čemu se radi, prvo je rekao trener crno-belih, da bi potom dodao:. – Meni je rekao da nije dobro, da zbog sveta što se dešava oseća veliki pritisak, kao i da ima bol u kolenu.. Podsećamo, Oumaru nije odigrao današnji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.