Orlandić otvorio dušu: Rastao sam se sa klubom na način koji nisam mogao ni da zamislim (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlandić otvorio dušu: Rastao sam se sa klubom na način koji nisam mogao ni da zamislim (FOTO)

Foto: Marko Todorović

Petar Orlandić jedan je od igrača Crvene zvezde sa kojim saradnja neće biti produžena.

Crnogorski fudbaler je među crveno-bele stigao 2015. godine iz Zete. Nastupio je na 34 utakmice i postigao 15 golova.

Nije bio u planovima novog trenera Vladana Milojevića, pa je u ponedeljak je očigledno završio svoju epizodu na Marakani.

To je doživeo prilično emotivno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << što se može videti po njegovom statusu na društvenim mrežama.

- 2015. godine sam došao u najtrofejniji klub na Balkanu sa kojim se vezao do 2018. godine, klub za koji navijam i uvek ću navijati. Bilo je uspona i padova, pravde i nepravde, radosti i tuge, ali sve je to fudbal. Ja ću pamtiti sve po lepim trenucima. Danas sam se rastao sa klubom pre isteka ugovora na neki način na koji nisam ni zamišljao, ali opet kažem, to je fudbal. Želim se zahvaliti saigračima sa kojima sam igrao i trenirao, i trenerima koji su me trenirali. A mojim drugovim želim puno uspeha i sreće u novoj sezoni i kvalifikacijama - napisao je Orlandić uz fotografiju.

U karijeri je igrao i za Hapoel iz Tel Aviva.

Printskrin: Instagram/orlandic_99



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Orlandić ogorčen napušta na Zvezdu

Izvor: B92, 20.Jun.2017

Crnogorski napadač Petar Orlandić napušta Crvenu zvezdu posle dve godine, ogorčen odnosom uprave prema njemu...Zvezda je dovela Orlandića 2015. iz Zete, a on je na 30 utakmica postigao 14 golova u Superligi Srbije...Nije se našao u planovima novog trenera Vladana Milojevića, pa je klub raskinuo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.