Orilo se Bože pravde u Gračanici: Pogledajte kako je izgledalo gostovanje Zvezde na Kosovu (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 23.Maj.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orilo se "Bože pravde" u Gračanici: Pogledajte kako je izgledalo gostovanje Zvezde na Kosovu (FOTO, VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde treću godinu za redom gostovali su na Kosovu i Metohiji, gde su odigrali prijateljski meč sa Gračanicom, koji je bio humanitarnog karaktera.

Utakmici je prisustvovalo nekoliko hiljada navijača, a pre početka meča intonirana je himna Srbije "Bože pravde".

Tako je Crvena zvezda treću godinu za redom posetila Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i Metohiju, a podsetimo se kako je bilo prošle godine.

Cena karata za ovaj meč bila je 200 dinara, a sav prihod od prodaje ulaznica s ove utamice namenjen je porodilištu bolnice u Gračanici u kom se rađa mnogo dece, a uslovi su veoma loši.

Pogledajte video i fotografije iz Gračanice, gde su, sada već po tradiciji Zvezdu dočekali mnogobrojni navijači, a fudbaleri posetili manastir.

Podsetimo, pri ulasku na Kosovo i Metohiju, umalo je izbio skandal jer jednog fudbalera "crveno-belih" nisu želeli da puste iz razloga što njegova zemlja nije priznala tzv. Kosovo.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.