Omladinci Zvezde u Ligi šampiona zahvaljujući seniorima

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 09:40

Omladinci Zvezde u Ligi šampiona zahvaljujući seniorima

Omladinci fudbalskog kluba Crvene zvezde igraće naredne sezone u grupnoj fazi Lige šampiona za mlade.

Zvezdini omladinci će četvrti put u nizu nastupiti u Ligi šampiona, iako su drugi na tabeli sa osam bodova manje od lidera Partizana.

Mesto u eliti dobili su zahvaljujući tituli koju je osvojio seniorski tim kluba sa "Rajka Mitića".

Mladi tim Crvene zvezde će biti smešten u grupnu fazu LŠ sa mladim timovima ekipa koje će odmeriti snage >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa seniorima crveno-belih.

U LŠ će natupiti i omladinci Partizana, koji će kao šampioni Srbije igrati u "stazi šampiona" koja se u nokaut fazi ukršta sa LŠ stazom.

Inače, crveno-beli su u nedelju nadigrali najvećeg rivala 1:0, u derbi meču 24. kola Omladinske lige Srbije.

U prvoj sezoni (selekcija 2001) omladinci Zvezde su takmičenje završili u grupnoj fazi, u drugoj (selekcija 2002) crveno-beli su uspeli da se plasiraju među 16 najboljih timova u Evropi.

Omladinski tim Crvene zvezde je u trećoj sezoni (selekcija 2004) takmičenje završio u drugom kolu "staze šampiona", da bi godinu dana kasnije i selekcija 2005. ponovila taj rezultat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.