Ogromna gužva zbog prodaje karata za majstoricu ABA lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogromna gužva zbog prodaje karata za majstoricu ABA lige

Veliki redovi napravljeni su na Malom Kalemegdanu ispred prostorija košarkaškog kluba Crvena zvezda pred početak prodaje karata za peti meč protiv podgoričke Budućnosti u finalnoj seriji plej-ofa ABA ligi.

Nekoliko sati pre početka prodaje ulaznica, pristalice crveno-belih već su stvorile redove duge najmanje 100 metara.

Ono što je sigurno jeste da će košarkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Crvene zvezde imati veliku podršku sa tribina pune dvorane "Aleksandar Nikolić". Majstorica za trofej ABA lige, ali i mesto u Evroligi, između Crvene zvezde i Budućnosti igra se sutra sa početkom u 19 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ogromna gužva zbog prodaje karata za majstoricu ABA lige

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2019

Veliki redovi napravljeni su na Malom Kalemegdanu ispred prostorija košarkaškog kluba Crvena zvezda pred početak prodaje karata za peti meč protiv podgoričke Budućnosti u finalnoj seriji plej-ofa ABA ligi...Nekoliko sati pre početka prodaje ulaznica, pristalice crveno-belih već su stvorile redove...

Nastavak na Vesti-online.com...

FOTO: Nezapamćena gužva na Kališu

Izvor: Mondo, 21.Apr.2019

Crvena zvezda mts u ponedeljak igra utakmicu sezone protiv Budućnosti, a navijači su u nedelju formirali red duži od 100 metara dok su čekali da kupe ulaznice.

Nastavak na Mondo...

Navijač Zvezde vrijeđao Gordića na aerodromu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Apr.2019, 11:01

Košarkaši Budućnosti nakon što su gubili 2:0 u finalnoj seriji ABA lige stigli su do 2:2 protiv Crvene zvezde.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Psovke i uvrede na dočeku Podgoričana u Beogradu

Izvor: B92, 22.Apr.2019

Košarkaši podgoričke Budućnosti doputovali su sinoć u Beograd na petu utakmicu finala plej-ofa ABA lige (2:2), koja se igra večeras od 19 sati...Već na aerodromu “Nikola Tesla” dočekalo ih je nekoliko navijača Crvene zvezde, koji su uvredama “zatrpali” goste iz Podgorice, a na udaru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.