Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2023, 23:15

Odbojkašice Crvene zvezde pobedile Šelmi, Ub poražen od Voluntarija

Rekordаn broj odbojkaških klubova iz Srbije nastupa u evropskim kupovima ove sezone. Do četvrtka će čak deset naših timova izaći na teren.   Danas su odbojkašice Crvene zvezde, u osmini finala kupa CEV, dočekale češki Šelmi, dok je Ub, u osmini finala kupa izazivača ugostiо rumunski Voluntari. Ostali mečevi naših timova su na programu u naredna dva dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odbojkašice Crvene zvezde pobedile Šelmi

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 00:12

Odbojkašice Crvene zvezde savladale su u prvom meču šesnaestine finala Kupa CEV češki Šelmi iz Brna rezultatom 3:1 (20:25, 26:24, 25:20 i 25:21)...Srpkinje su posle 100 minuta igre slomile otpor gošći koje su bile odlične u prvom i drugom setu...Zatim je Zvezda uspostavila dominaciju i lako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.