Obradović ne dolazi sam u Zvezdu? Da li će ovaj košarkaš biti prvo pojačanje za narednu sezonu?! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 22:01

Obradović ne dolazi sam u Zvezdu? Da li će ovaj košarkaš biti prvo pojačanje za narednu sezonu?! (video)

Spekuliše se da će srpski stručnjak pokušati da ga povede sa sobom.

Saša Obradović bi uskoro trebalo da bude postavljen za novog trenera Crvene zvezde.

Danima se piše da je srpski stručnjak na pragu kluba sa Malog Kalemegdana, te i da je sam platio obeštećenje Monaku za raskid ugovora, a više o svemu će se znati sutra, kako je u 13h zakazana konferencija za medije.

Danas su "crveno-beli" angažovali i mladog košarkaša Nikolu Popovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali on će odmah biti prosleđen na pozajmicu u FMP.

Sada se pojavila informacija, koji prenosi novinar Kris Harper, da bi sa Obradovićem iz Monaka u redove Crvene zvezde mogao da stigne i američki košarkaš Džalil "Džej Džej" O'Brajen.

Ovaj 28-godišnji krilni centar je nakon koledža, igrao za Jutu i San Dijego Stejt, pokušao preko razvojne lige da se domogne ugovora u NBA, uspeo je u tome, kada je potpisao na kratko ugovor sa Jutom u završnici sezone 2015/16.

Igrao je potom Letnju ligu za Jutu i Bruklin, potpisao je nakon toga za Milvoki Bakse, ali je nakon pet nastupa u predsezoni vejvovan od strane tima iz Viskonsina.

Ponovo je godinu dana proveo u razvojnoj ligi, da bi 2018. godine odlučio da krene drugim putem, potpisao je ugovor sa Astanom i zaigrao u VTB ligi.

Minulog leta stigao je kod Saše Obradovića u Monako, na 19 nastupa u francuskom šampionatu u proseku je beležio 12,2 poena uz 3,6 skokova po meču, u Evrokupu je upisao 12 nastupa, prosečno je beležio 12,8 poena uz 3,2 skoka.

O'Brajen je visok 201cm, a pored pozicije krilnog centra jednako dobro se snalazi i na poziciji "trojke". Krase ga odlične ofanzivne karakteristike, sasvim je dobar i u šutu za tri poena.

Obradović ga je dobro upoznao, pa nema sumnje da veruje da bi mogao da bude veliko pojačanje za ekipu Crvene zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OBRADOVIĆ NE DOLAZI SAM U ZVEZDU Stiže i krilni centar iz SAD! Znaju se dobro - igrao NBA, šuta TROJKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020

Igra na pozicijama "četiri" i "tri"...Saša Obradović bi uskoro trebalo da bude postavljen za novog trenera Crvene zvezde...Danima se piše da je srpski stručnjak na pragu kluba sa Malog Kalemegdana, te i da je sam platio obeštećenje Monaku za raskid ugovora, a više o svemu će se znati sutra,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.