Obradović apostrofira značaj Delija

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2016, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović apostrofira značaj "Delija"

Trener Fenerbahčea Željko Obradović tvrdi da će navijači Crvene zvezde Telekom odigrati jako važnu ulogu tokom sutrašnjeg duela dva tima u okviru 2. kola TOP 16 faze Evrolige.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u petak dočekuju Fenerbahče u okviru 2. kola TOP 16 faze Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što će biti četvrti međusobni susret dva tima u tekućoj sezoni.

Pored dva trijumfa nad crveno-belima u okviru prve faze takmičenja u Evroligi Fenerbahče je slavio i na prijateljskom turniru u Zadru, ali trener turskog sastava Željko Obradović ističe da su igrači već zaboravili te pobede.

"Sa Zvezdom smo već igrali u grupnoj fazi takmičenja i dobro ih poznajemo. Moraćemo da zaboravimo sve što se dogodilo na te dve utakmice pošto su promenili tim i odlično odigrali na startu TOP 16 faze" kazao je Obradović.

Srpski stručnjak ističe da je Zvezda odigrala odličnu partiju na startu TOP 16 faze, a pritom je apostrofirao ulogu koju će navijači odigrati na sutrašnjoj utakmici.

"Protiv Efesa su prikazali dobru partiju a sada igraju na domaćem terenu gde imaju ogromnu podršku navijača. Da bismo odigrali dobro potrebno je da budemo fokusirani svih 40 minuta" zaključio je Obradović.

Utakmica 2. kola TOP 16 faze u grupi "E" između Crvene zvezde Telekom i Fenerbahčea zakazana je za petak od 20 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić: "Ne smemo da dozvolimo da Zvezda uhvati ritam"

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2016

Centar Fenerbahčea Pero Antić izjavio je da njegova ekipa mora da drži koncentraciju na maksimumu jer bi Zvezda u suprotnom mogla da uđe u ritam posle čega ne bi bilo povratka...Košarkaši Fenerbahčea u petak gostuju Crvenoj zvezdi Telekom u okviru 2. kola TOP 16 faze Evrolige što će biti četvrti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.