Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 18:42

OVO NE VALJA: Veoma zabrinjavajuće vesti za Crvenu zvezdu stižu iz Berna

Fantastično igraju "dečaci".

Protivnik Crvene zvezde u drugom kolu Lige šampiona Jang Bojs demonstrirao je  silu u šampionatu Švajcarske protiv Lugana. U 7. kolu nacionalnog prvenstva slavili su rezultatom 4:1 na svom terenu, a posebno impresivnu deonicu imali su u prvom poluvremenu u kojem su postigli tri gola za samo 18 minuta.

To se odigralo između 19. i 37. minuta, a strelci tri gola za Jang >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bojs bili su Žan Pjer Nsame dva puta i Žoel Monteiro.

U istom maniru su "bojsi" nastavili i drugu deonicu, tako da je u 57. minutu bilo već 4:0, a mrežu je pogodio Fabijan Lustenberger.

Konačnih 4:1 postavio je Janis Kiminjani koji je u 80. minutu postigao počasni pogodak za goste.

Jang Bojs je na deobi prvog mesta švajcarskog šampionata sa 14 bodova, s tim da imaju meč manje od Lucerna s kojim trenutno dele tron.

Klub iz Berna igra protiv Crvene zvezde u narednom meču grupne faze Lige šampiona. Datum je 4. oktobar, a susret će se odigrati na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.