Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO: Zvezda dovodi štopera od pet miliona evra? (VIDEO)

Iako se ime potencijalnog pojačanja Crvene zvezde krilo, MocartSport je došao do saznanja o kome je reč.

Reč je o Rodrigu Moledu, Brazilcu koji je 2013. godine iz Internasionala prešao u Metalist za čak pet miliona evra. Tada je njegova kraijera krenula nizbrdo zbog teških povreda, te je u Harkovu odigrao svega 13 utakmica i više sedeo na klupi. Ponovo se vratio u Internasional gde se povredio i nije igrao do 8. novmebra. Sada je zdrav i spreman za nove izazove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Kako prenosi MocartSport, Rodrigo Moledo je uveliko u pregovorima sa Crvenom zvezdom i najozbiljniji je kandidat da zaoštri borbu za prvih 11 kada je reč o poslednjoj liniji.
(Izvor: YouTube/sports21videos)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.