OTIŠAO: Jedan igrač manje u Crvenoj zvezdi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2020, 17:33

OTIŠAO: Jedan igrač manje u Crvenoj zvezdi (FOTO)

Narednih godinu dana provešće u Izraelu.

Prošlog leta je stigao u Crvenu zvezdu kao neko ko bi u budućnosti mogao da bude značajan šfraf crveno-belih, ali nije Usman Marong uspeo da se izbori za svoj status u Ljutice Bogdana.

Posle dobrih igara u Trajalu i više nego solidnih partija u Grafičaru, filijali Crvene zvezde, vezista iz Gambije ipak nije uspeo da privuče pažnju Dejana Stankovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iako je u Grafičaru postigao pet golova uz tri asistencije u Prvoj ligi Srbije.

Svonsi je u prvom meču polufinala plej-ofa za promociju u Premijer ligu pobedio sa 1:0, i Brentford večeras (20.45) ima težak zadatak da prestigne Velšane. Kec je 1,65, a dupla šansa X2 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brentford – Svonsi.

Zbog toga će Marong narednu sezonu provesti ponovo na pozajmici, a potvrđeno je iz kluba da će ovaj put otići u Izrael kao član Hapoel Ranane, a sa crveno-belima ima ugovor do 2022.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.