OSTOJA MIJAILOVIĆ NAJAVLJUJE TUŽBU: Bez dlake na jeziku – predsednik crno-belih žestoko opleo po filijalama Zvezde i Budućnosti!

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2021, 13:26

OSTOJA MIJAILOVIĆ NAJAVLJUJE TUŽBU: Bez dlake na jeziku – predsednik crno-belih žestoko opleo po filijalama Zvezde i Budućnosti!

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović nije štedeo reči kada je komentarisao filijalale Crvene zvezde i Budućnosti. Najjačem košaraškom regionalnom tamičenju naredne sezone će se pridružiti filijala Budućnosti, Studentski centar. To znači da će ovogodišnji finalisti Zvezda i Budućnost naredne sezone imati svoje razvojne timove u ABA >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ligi. Tim povodom oglasio se i predsednik crno-belih […]
The post OSTOJA MIJAILOVIĆ NAJAVLJUJE TUŽBU: Bez dlake na jeziku – predsednik crno-belih žestoko opleo po filijalama Zvezde i Budućnosti! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ostoja Mijailović: Na sud zbog sukoba interesa FMP-a i Zvezde, te Budućnosti i Studentskog centra

Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2021

“Da se Mladost iz Zemuna plasirala u ABA 1 ligu mi bismo okončali naš ugovor o saradnji“, tvrdi predsednik Partizana..Načelni dogovor je da se Jadranska liga preoblikuje u društvo sa ograničenom odgovornošću u kome bi, bar se tako nadaju u Partizanu, ugovorom bilo propisano da je za sve eventualne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.