OGLASIO SE ITALIJAN: Stanković želi da ide u Sampdoriju, ali mu Zvezda ne da

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 10:06

OGLASIO SE ITALIJAN: Stanković želi da ide u Sampdoriju, ali mu Zvezda ne da

Klub iz Đenove ne odustaje.

Trener FK Crvena zvezda Dejan Stanković je već dugo želja Sampdorije.

Prema poslednjim informacijama iz Italije klub iz Đenove do petka bi trebalo da imenuje novog trenera posle bolnog poraza od Lacija kod kuće (1:3), a strateg FK Crvena zvezda je odavno prvi pik predsednika Masima Ferera.

Kako navodi poznati italijanski novinar Fabricio Romano, Sampdorija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije uspela da postigne dogovor sa crveno-belima, iakoa mladi trener navodno ima želju da preuzme člana Serije A.

No agreement between Sampdoria and Red Star Belgrade for Dejan Stankovic. Former midfielder’s keen to join Sampdoria but his current club’s not accepting to let him go as things stand. 🚫🇷🇸 #Sampdoria

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 5, 2021

Stanković je u maju produžio ugovor sa prvakom Srbije do 2024. godine i zato ne čudi što FK Crvena zvezda ne želi da pusti talentovanog stratega, pogotovo što je u četvrtak očekuje vrlo mažan meč sa Bragom za opstanak u Ligi Evrope i izvesni ostanak na evrosceni i na proleće.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Braga ima problem kao Zvezda: Flamengo zvao trenera Karvahala

Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2021

Potvrdio i direktor brazilskog kluba Marko Braz..Trener Crvene zvezde Dejan Stanković predvodiće crveno-bele u Bragi. I to je jedino izvesno, kada je reč o sve učestalijim pričama da će se će bivši reprezentativac Srbije preseliti na Marasi i preuzeti kormilo Sampdorije...Međutim, slične probleme...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.