OGLASILI SE IZ ZVEZDE: Poznato da li će se igrati meč sa Zenitom zbog terostističkog akta u Moskvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 23:59

OGLASILI SE IZ ZVEZDE: Poznato da li će se igrati meč sa Zenitom zbog terostističkog akta u Moskvi

Još nije poznato koliko je žrtva u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol".
Užasne vesti o terorističkom napadu u Moskvi i desetinama ubijenih u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol" potresli su ceo svet.
U subotu u Beogradu treba da se odigra fudbalski meč između Crvene zvezde i Zenita i sada se postavilo pitanje da li će susreta i biti.
Ipak, iz Zvezde je došla zvanična informacija da će susreta biti. Naravno, odaće se počast nevinim žrtvama. Susret će početi sa minutom ćutanja. Meč počinje u 19 časova, a ulaz je besplatan....
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijateljski meč Zvezde i Zenita će se igrati uprkos terorističkom napadu u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2024, 01:20

Prijateljski meč Crvene zvezde i Zenita, koji je na programu sutra od 19 časova na Marakani, igraće se uprkos terorističkom napadu u Moskvi, rečeno je večeras Tanjugu iz beogradskog kluba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Važno saopštenje pred meč Zvezde i Zenita!

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2024

Strašna tragedija je pogodila Moskvu i Rusiju, cela planeta je šokirana jezivim masakrom koji se dogodio, otkazan je i meč Rusije i Paragvaja, a iz Srbije stižu brojne poruke podrške. Jedna od njih biće poslata i sa najvećeg stadiona na našim prostorima, na utakmici Zvezde i Zenita na Marakani...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.