”OČEKUJTE PROMOCIJU NOVOG IGRAČA”: Mrkela NAJAVIO TRANSFER ”BOMBU”!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 17:02

”OČEKUJTE PROMOCIJU NOVOG IGRAČA”: Mrkela NAJAVIO TRANSFER ”BOMBU”!

Pojačanja u Crvenoj zvezdi...

Crvena zvezda predstavila je novo pojačanje za predstojeću sezonu. Reč je o izraelskom čuvaru mreže, Omriju Glazeru, koji će zameniti Milana Borjana na mestu golmana. Tom prilikom se obratio i sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

Mrkela je između ostalog najavio i novo pojačanje u timu Zvezde.

- Razgovaramo sa igračima. Treba očekivati da u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skorijoj budućnosti predstavimo jednog novog igrača - rekao je Mrkela.

Kako stvari stoje, u pitanju je Emanuel Late Lat, iz švajcarskog Sent Galena.

Atalantin đak je skrenuo pažnju na sebe ove sezone, posebno je bio ubitačan u prolećnim mečevima. Na prethodna dva prvenstvena duela protiv Bazela i Lucerna postigao je tri gola i povećao tržišnu vrednost.

Prema pojedinim informacijama srpski šampion će morati da izbroji nešto manje od dva miliona evra (pominje se 1,8). Pregovori su još u početnoj fazi,i gledaće u Zvezdi da što više spuste cifru za obeštećenje. Posebno, što će Late Lat teško dobiti šansu u Atalanti...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga Milana Borjana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.