Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2022, 22:15

OBRADOVIĆ PONOVO U CRVENO-BELOM? "Oduzeti su mi snovi, i dalje nosim Zvezdino odelo"

Prokomentarisao je odnos sa navijačima.

Košarkaši Monaka su slavili u Beogradu protiv Crvene zvezde (91:80), a medijima se posle meča obratio trener gostiju Saša Obradović.

Kneževi su zaostajali u jednom trenutku i čak 20 razlike, ali srpski stručnjak ističe da nisu klonuli duhom zobg tolikog deficita.

- Najgore je izgubiti glavu i veru. Ovaj tim počinje da veruje u sebe. Čak ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na klupi nisam osetio preveliku paniku. Tražili smo rešenja. Mislim da smo dobro odigrali prvo odbrambeno, iskoristili smo jake strane. Ovo je najtalentovaniji tim koji sam trenirao.

Trener je upitan i o zvižducima koji su mu upućeni na početku meča.

- Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako god hoće. Rekao sam da ne želim da komentarišem previše ovo. Mislim da svi znate o kome se radi. Nikom ništa nisam dugovao. Tako vaspitavam i svoju decu, da budu časni i pošteni ljudi.

- U nekim momentima mi je bilo krivo zašto se neko izražava na neki način, ali sam bio usresređen na pobedu.

Monako i Obradović su ovom pobedom ponovo došli u dobru poziciju u borbi za "TOP 8" Evrolige, a jedno od pitanja je bilo upućeno i njemu i situaciji sa koronavirusom, koji su rezultovali time da on nema podršku navijača tokom svog mandata u Zvezdi. Upravo to srpski stručnjak smatra da je bio i najveći problem.

- Verovatno bi sve bilo drugačije tako, uzeti su mi snovi. Ali, ovo je Zvezdino odelo, s njime ću u TOP 8" da idem - uhvatio se Obradović za rever svog sakoa, a potom je imao i zanimljiv odgovor na pitanje da li će se vratiti jednog dana u Pionir i ponovo preuzeti klupu Crvene zvezde.

- Ako Bog da, jednog dana... - izjavio je Saša Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Uzeti su mi snovi – idem u Top 8 sa Zvezdinim odelom

Izvor: B92, 03.Feb.2022

Trener Monaka Saša Obradović govorio je o detaljima sa utakmice protiv Crvene zvezde...Monako je nadoknadio -20 i porazio Crvenu zvezdu rezultatom 91:80...Na početku utakmice, navijači Crvene zvezde su zviždali bivšem igraču i treneru..."Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako god hoće. Rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.