Novi stranci stižu na Marakanu, odlaze Isah, Kadu, Adi…

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi stranci stižu na Marakanu, odlaze Isah, Kadu, Adi…

Novi stranci stižu na Marakanu. Zimski recept rukovodstvo Crvene zvezde primeniće i u letnjim danima. Pogoci angažovanjem Evandra Goebela i Kristijana Borhe opredeliće poteze i za naredni prelazni rok.
Brazilac i Kolumbijac došli su na preporuku bivšeg fudbalera Crvene zvezde i legende Flamenga Dejana Ramba Petkovića, njegovo savetodavno mišljenje pažljivo će ponovo slušati zaduženi za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pojačanje tima na Marakani. Cilj je da se klasičan centarfor ili još jedan vezni igrač ofanzivnih karakteristika pronađu u Južnoj Americi.
Rambo već radi na novom „zadatku”, očekuje se da po završetku šampionata Srbije ili možda čak i ranije sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić ode u Brazil. Zimus se na licu mesta uverio u mogućnosti Evandra i Borhe, trenutno najboljih igrača Zvezde.

Njih dvojica sigurno ostaju na Marakani, a dolazak novih „legionara” iziskuje pakovanje kofera pojedinih sadašnjih prvotimaca bez srpskog državljanstva. Već je izvesno da u planovima za sledeću sezonu trenera Roberta Prosinečkog i rukovodstva nisu Mohamed Aval Isah, Karlos Mendez Kadu, Li Adi i Oliveira Savio.
Pored stranaca u Zvezdi će pokušati da se oslobode još nekoliko igrača koji su ove sezone bili u drugom planu i ne predstavljaju perspektivu, a nije isključen ni odlazak i pojedinih iskusnijih prvotimaca.
Vešović nije stranac
Golman Boban Bajković je rođen na Cetinju, levi bek Stevan Reljić u Pljevljima, a Marko Vešović u Podgorici. Sva trojica Crnogoraca imaju državljanstvo Srbije i ne računaju se kao stranci.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.