Novi stadion u Subotici spreman za Crvenu zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi stadion u Subotici spreman za Crvenu zvezdu

Lider Superlige Srbije Crvena zvezda gostuje subotičkom Spartaku u meču 19. kola, pratite sa nama tok meča iz minuta u minut.

Spartak (4-2-3-1): Ostojić - Dunđerski, Ćalasan, Kerkez, Vukčević - Šimura, Glavčić - Milošević, Čečarić, Torbica - Obradović.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan - Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić - Jovančić, Čaušić - Ben, Ebisilio, Marin - Pavkov.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Tim Vladana Milojevića zagreva se na krajnjem severu zemlje za finalni duel Lige šampiona protiv Pari sen Žermena.

Subotičani su do sada bili tvrd orah, igrajući mečeve u Kuli. U prethodnih šest kola, pet puta su remizirali i sa sedam nerešenih ishoda dele drugo mesto u toj kategoriji sa Partizanom, ispod Napretka.

Vratili su se u redove crveno - belih Pavkov, Jovančić, Boaći i Čaušić. Predstavnik srpskog fudbala u Evropi je sa 3:0 savladao Spartak u prvom susretu ove sezone, za sedam mečeva su primeljna samo dva gola.

Meč sudi Danilo Grujić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević "krpio" odbranu, Gobeljić igra štopera? (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2018

Povrede su još jednom skrojile tim Crvene zvezde, a posebno se to danas odnosi na zadnju liniju ekipe koja će se suprotstaviti Spartaku...Poseban dan je danas u Subotici jer se Spartak nakon četiri meseca vraća na svoj stadion i dočekuje aktuelnog šampiona Srbije...Nova travnata podloga, tartan...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezdina trijumfalna formula: Marin pakuje, Ben daje! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2018

Marin pakuje, Ben daje – Zvezda pobeđuje! To je kroki crtež dešavanja na renoviranom stadionu u Subotici, koji se posrećio četi Vladana Milojevića. Srpski šampion je autoritativnom igrom u prvom poluvremenu, uz dva gola, prečku i stativu pripitomio Golubove i zabeležio još jednu očekivanu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Hoće li Borjan biti spreman za Pari Sen Žermen? Stigle prve informacije!

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2018

Navijači Zvezde su se zabrinuli nakon meča u Subotici...Crvena zvezda je ostvaila novu pobedu u Superligi pošto su u Subotici savladali domaći Spartak sa 3:1...Ipak, jedan detalj iz 55. minuta je zabrinuo mnoge navijače srpskog šampiona pošto je Milan Borjan nakon nezgodnog pada i bolne grimase...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.