Milojević krpio odbranu, Gobeljić igra štopera? (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević "krpio" odbranu, Gobeljić igra štopera? (SASTAVI)

Povrede su još jednom skrojile tim Crvene zvezde, a posebno se to danas odnosi na zadnju liniju ekipe koja će se suprotstaviti Spartaku.

Poseban dan je danas u Subotici jer se Spartak nakon četiri meseca vraća na svoj stadion i dočekuje aktuelnog šampiona Srbije.

Nova travnata podloga, tartan staza i svlačionice omogućiće svim sportistima u Subotici bolje uslove za rad, a Crvena zvezda će imati tu čast da bude prvi tim kojeg će Spartak ugostiti na novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "tepihu".

Utakmica počinje za nešto manje od sat vremena, a već su poznate i startne postave.

Spartak: Ostojić - Dunđerski, Ćalasan, Kerkez, Vukčević - Šimura, Glavčić - Milošević, Čečarić, Čou - Obradović;

Aktuelni šampion nastupiće u šarolikom sastavu, pošto u timu nema kapitena Vujadina Savića, štopera Srđana Babića i startnog levog beka Milana Rodića, ali i veziste Branka Jovičića.

Dobra vest je da se u startnu postavu vratio oporavljeni Filip Stojković, ali je pitanje da li bi ga Vladan Milojević danas koristio da nije bio u deficitu sa klasičnim štoperima.

Tako bi Gobeljić trebalo da zaigra uz Degeneka ili će Hajdin igrati štopera a Filip Stojković i Marko Gobeljić delovati kraj aut linija kao bekovi.

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Gobeljić, Degenek, Hajdin - Jovančić, Čaušić - Ben, Marin, Simić - Pavkov;

Klupa: Popović, Krstičić, Meleg, Jevtović, Joveljić, Ebisilio, Boaći.

Meč počinje u 16 časova, direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.