Novi problem za Zvezdu: Salami ne ide na pripreme!

Izvor: Blic, 16.Jan.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problem za Zvezdu: Salami ne ide na pripreme!

Centarfor reprezentacije Nigerije Fuad Salami neće putovati sa ostatkom ekipe Crvene zvezde na pripreme u Sloveniju zbog problema sa vizom.

Nigerijci poslednjih meseci imaju ozbiljnih poteškoća da dođu do vize za zemlje Evropske unije, dobrim delom i zbog velikog broja zahteva usled >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tragičnih događaja koji pogađaju tu afričku zemlju.

Salami, koji je u četvrtak stigao među beogradske crveno-bele, morao bi predugo da čeka da mu se, kao Nigerijcu, u Briselu odobri zahtev za vizu, pa neće putovati sa timom na slovenački deo priprema.

Crvena zvezda će se za nastavak sezone jednim delom pripremati upravo u Sloveniji, i to od 18. do 28. januara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE MOŽE BEZ PROBLEMA: Salami ne putuje na pripreme?

Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2015

Nova akvizicija crveno-belih Faud Salami neće putovati na prvi deo priprema u Sloveniji zbog problema oko dobijanja vize.. . Nigerijci poslednjih meseci imaju velikih problema da dobiju papire za ulazak u zemlje Evropske unije zbog rata koji tinja u najbogatijoj zapadnoafričkoj zemlji. Zbog toga je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.