Novi problem za Milojevića pred put u Keln!?

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problem za Milojevića pred put u Keln!?

Kako će Zvezdina defanzivna linija izgledati u Kelnu?

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova igraju meč drugog kola Lige Evrope protiv Kelna u Nemačkoj, a kako se ovaj susret približava, sve je više kadrovskih problema u redovima beogradskih crveno-belih.

Podsetimo, dvojica Zvezdinih golmana su povređeni - i Milan Borjan i Damir Kahriman, pa je juče protiv Vojvodine mrežu ekipe Vladana Milojevića čuvao treći golman Nemanja Supić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Tokom meča na povredu se požalio i levi bek Milan Rodić, pa je neizvesno i kakva je situacija sa njim.

Ali, ni to nije sve...

Naime, ''Novosti'' večeras prenose da je i štoper Vujadin Savić neizvestan za meč sa Kelnom, pošto je osetio bol u zadnjoj loži.

Tokom dana obavljeno je snimanje magnetnom rezonancom, kojim je utvrđeno da Savić ima parcijalnu rupturu na mišiću zadnje lože.

To ne znači da je Savić otpisan za ovu utakmicu, ali se do poslednjih trenutaka neće znati da li će moći da zaigra. Konačnu odluku doneće lekari narednih dana.

Ohrabrenje je nezvanična vest da bi golman Borjan mogao da zauzme svoje mesto među stativama, a ako Savić ne bude spreman, njegovo mesto će najverovatnije zauzeti Srđan Babić, u tandemu sa  Damijanom Le Talekom.

Pitanje je i ko će igrati na poziciji levog beka - standardni Rodić, Dušan Anđelković, ili ''univerzalac'' Marko Gobeljić, mada je poslednja informacija koju smo dobili sa Marakane da je Rodićeva povreda lakše prirode nego što se u prvi mah mislilo. Ipak, njegov nastup je i dalje pod upitnikom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u problemu: Borjan upitan za Keln

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2017

Golman Crvene zvezde Milan Borjan istakao je da ne zna da li će biti spreman za utakmicu drugog kola grupne faze Lige Evrope u kojoj crveno-bijeli gostuju Kelnu u četvrtak od 19 sati...Borjan se povrijedio na utakmici protiv BATE Borisova, kada mu se prst zaglavio između stative i terena, zbog čega...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Savićević: Da nije bilo Kelna, ne bi bilo ni Barija

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2017, 12:23

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak protiv Kelna igraju meč drugog kola Lige Evrope, a predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) i bivši fudbaler beogradskog kluba Dejan Savićević u razgovoru za "Mozzart sport" prisjetio se mečeva koje je njegov tim igrao u sezoni 1989/1990 protiv ovog kluba,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

SLAVOLJUB SRNIĆ: Spreman sam da se upišem u listu strelaca protiv Kelna

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2017

Slavoljub Srnić izjavio je pred utakmicu drugog kola Lige Evrope između Kelna i Crvene zvezde da je uveren u svoju dobru partiju na stadionu “Rajn Energi“.. – Otvorio sam sezonu na odličan način, postizao sam golove i smatram da su oni nagrada za vredan rad koji ulažem svakodnevno. Posle...

Nastavak na HotSport.rs...

LEPA VEST ZA DELIJE: Bio je pod znakom pitanja, večeras je odradio trening

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2017

Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova gostuje Kelnu u utakmici drugog kola grupne faze Lige Evrope, a jedan od standardnih igrača bio je pod znakom pitanja.. . Najveći problem za Crvenu zvezdu je gol crta. Milan Borajn nije stoprocentno spreman, Damir Kahriman i dalje muči muku sa leđima, dok je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.