Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u problemu: Borjan upitan za Keln

Golman Crvene zvezde Milan Borjan istakao je da ne zna da li će biti spreman za utakmicu drugog kola grupne faze Lige Evrope u kojoj crveno-bijeli gostuju Kelnu u četvrtak od 19 sati.

Borjan se povrijedio na utakmici protiv BATE Borisova, kada mu se prst zaglavio između stative i terena, zbog čega nosi i specijalnu zaštitu.

"Još se ništa ne zna. Pokušaćemo sve da bude u redu, ali... Baš ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << znam hoću li biti spreman za meč u Kelnu. Znam da je utakmica važna", rekao je Borjan za "Mozzartsport".

Vjerovao je iskusni čuvar mreže da će se oporaviti do duela protiv Vojvodine. Prst na šaci nije slomljen, ali daleko od toga da je povreda bezopasna.

"Istegao sam ligamente i tetivu kod palca. Evo, dva puta dnevno idem na terapije. Tako se to leči. Imam i zaštitu na prstu koju skidam samo kad sam na terapijama", istakao je Borjan i dodao:

"Pokušao sam da treniram dva dana pred meč sa Vojvodinom. Svaki put kada sam uhvatio loptu to nije delovalo dobro. Oči su mi ispadale od bolova", poručio je golman crveno-bijelih.

(Mozzartsport)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

'Zeka' tvrdi: "Keln kvalitetniji od Zvezde" (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2017, 09:48

Momak koji je u sezoni 2012/2013 doneo Partizanu šampionsku titulu golom u 144. "večitom" derbiju tvrdi da Keln ima kvalitetniju ekipu od Crvene zvezde...Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak gostuju ekipi Kelna u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope a jedan igrač nemačkog tima biće posebno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.