Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 21:30

Novi potpis na „Marakani“, Knežević četiri godine u Zvezdi!

Trener Crvene zvezda Barak Bahar danas je dobio novog aduta za narednu sezonu.
Novi, četvorogodišnju ugovor sa Crvenu zvezdu potpisao je mladi ofanzivac Nikola Knežević, zadužio dres sa brojem 41 i priključio se trenizima prvog tima.
Knežević je rođen 2003. godine, prošao je Zvezdinu omladinsku školu, kao i sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije.
„Velika je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom u kom sam ponikao. Zaista sam srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << što sam ovde, i želim da se što pre nametnem u prvom timu i dobijem priliku da debitujem, a zatim i da imam što više dobrih utakmica. Atmosfera je odlična, družimo se, poštujemo i mislim da se to vidi i na terenu, s obzirom na to da Zvezda igra sjajno. Svi moji snovi su vezani za Zvezdu, ali idem korak po korak. Prethodnih šest meseci sam proveo u Napretku, smatram da sam zreliji nego što sam bio i spremniji za izazove koje sa sobom nosi Zvezdin prvi tim. Pozitivna trema je prisutna, ali navikao sam na sve to i znam kako da se nosim sa pritiskom“, rekao je Knežević nakon potpisavanja ugovora.
Knežević je prošlu sezonu započeo u Grafičaru, a završio kao igrač kruševačkog Napretka, ako sve bude išlo po planu, on će ove sezone biti jedan od Zvezdinih „bonusa“ u Super ligi Srb

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Partizan u “petoj brzini“

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023

U odnosu na pripremni period u Sloveniji, Partizan sada ima znatno jači tim.. Danas je tokom popodneva najpre promovisan novi napadač, Brazilac Saldanja, a odmah pošto je trener Igor Duljaj završio svoju pres konferenciju, klub iz Humske je predstavio i svog novog desnog beka.. U pitanju je dosadašnji...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.