Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 21:30

Partizan u “petoj brzini“

U odnosu na pripremni period u Sloveniji, Partizan sada ima znatno jači tim.
Danas je tokom popodneva najpre promovisan novi napadač, Brazilac Saldanja, a odmah pošto je trener Igor Duljaj završio svoju pres konferenciju, klub iz Humske je predstavio i svog novog desnog beka.
U pitanju je dosadašnji fudbaler TSC-a, iskusni Aranđel Stojković, koji je sa crno-belima potpisao ugovor na tri godine, a zadužio je dres sa brojem dva.
On je deveto pojačanje Partizana u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prelaznom roku. Pre njega crno-beli su angažovali Frenka Kanutea, Nemanju Nikolića, Aleksandra Šćekića, Nikolu Antića, Aleksandra Jovanovića, Ksandera Severinu, Alda Kalulua i Mateuša Saldanju.
Aranđel Stojković ima 28 godina, prošao je mlađe kategorije u Teleoptiku, a zatim ga je put u seniorskoj karijeri vodio od BSK-a iz Borče, preko OFK Beograda, Spartaka, Vojvodine, TSC-a, do Partizana.
Na “Transfermarktu“ se njegova tržišna vrednost sada procenjuje na 1.4 miliona evra, a prošle sezone je u dresu TSC-a na 32 odigrane utakmice postigao jedan gol, uz četiri asistencije.
⚫⚪ Deveti igrač koji je pojačao crno-bele redove je desni bek Aranđel Stojković. On je potpisao ugovor na tri godine.
🙌🏼 Stojković će nositi dres sa brojem 2️⃣. pic.twitter.com/qamzcqvaAj
— FK Partizan (@FKPartizanBG) July 28, 2023



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.