Novi dan o uspehu Crvene zvezde i Partizana

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o uspehu Crvene zvezde i Partizana

Novi dan o uspehu Crvene zvezde i Partizana u Ligi Evrope i Evropskom prvenstvu u košarci. Štampu lista Bojan Kostreš.

Posle dužeg vremena srpski klupski fudbal, ali i reprezentacija nagoveštavju bolje dane. Crvena zvezda i Partizan plasirali su se u Ligu Evrope, dok je reprezentacija Srbije na prvom mestu u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Grupi D u kvlifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Za dva dana počinje Evropsko prvenstvo u košarci ,a selektor Aleksandar Đorđević suočen je sa velikim problemima zbog povreda naših igrača. O ovim temama ovog jutra razgovaram sa Vladimirom Novakovićem, novinarom Sport kluba i Aleksandrom Miletićem, novinarom dnevnog lista Politika.

Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš komentarisaće aktuelne društveno-političke teme o kojima piše i dnevna štampa.

Parada ponosa u organizaciji Beograd prajda najavljena za 17. septembar. Pripreme su u toku, a deo tih priprema je i otvaranje Prajd info centra. Reporterka Neda Kurjački donosi informacije o tome.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka,   Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Odluka pada u Baštenskom gradu: Kako će Zajedovi sinovi bez svoje talije?

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2017, 10:54

Uzbudljiv dan u Aziji..Nema Premijer lige, Serije A, Primere, Lige šampiona i Lige Evrope. Jasno - počela je reprezentativna pauza. Neki je vole, neki ne, ali dobra je za "ubijanje" vremena dok se ne vrati najbolji klupski fudbal...Ujedinjeni Arapski Emirati i Saudijska Arabija sastaju se (18.30) u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.