Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2021, 17:58

Novi Sad se zagreva za spektakl u Kupu Evrope: Voša organizator turnira, Radnički, Zvezda i Šabac gosti

Dvodnevno takmičenje odlična je prilika da sve četiri ekipe steknu bolji uvid gde su pred evropske izazove i početak prvenstva Srbije

Radnički i Novi Beograd predstavljaće Srbiju u Ligi šampiona, do grupne faze elitnog takmičenja pokušaće da dođe i Crvena zvezda, a Vojvodina i Šabac će se oprobati u Kupu Evrope. Novosadski klub jedan je od domaćina kvalifikacionih turnira, a kako bi se srpski klubovi što bolje pripremili za evropske utakmice, Vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ugovorila turnir i pozvala srpskog i regionalnog šampiona Radnički, Crvenu zvezdu i Šabac.

Turnir će s održati u Novom Sadu za vikend (18. i 19. septembra), a tokom dva dana svako će igrati sa svakim. U subotu će snage odmeriti Vojvodina i Šabac, odnosno Radnički iz Kragujevca i Crvena zvezda.

Drugog dana na programu su dva kola. Od 09.30 sastaju se Vojvodina i Crvena zvezda, a od 11.00 Radnički i Šabac. Posle nekoliko sati odmora, vaterpolisti će ponovo uskočiti u bazen, a parove će činiti Vojvodina – Radnički (18.00) i Crvena zvezda – Šabac (19.30).

Prijateljski turnir biće odlična prilika da treneri steknu bolji uvid gde škripi pred evropske bitke, ali i domaći šampionat, koji startuje 6. oktobra. Takođe, sve ekipe pucaju na visok plasman u prvenstvu Srbije, pa će pretendenti na tron biti u prilici da se izvagaju.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.