Novi Pazar: FSS da kazni Zvezdu, njeni navijači su klicali ratnim zločincima

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: FSS da kazni Zvezdu, njeni navijači su klicali ratnim zločincima

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać zatražio je da Fudbalski savez Srbije rigorozno kazni Crvenu zvezdu zbog ponašanja njenih navijača na utakmici s Novim Pazarom u šestom kolu Superlige Srbije.

"Kad se nešto slično desi na našem stadionu, onda je smak sveta i samo o tome se govori. Očekujem da FSS rigorozno kazni ponašanje navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su klicali ratnim zločincima i tokom prvog poluvremena uzvikivali nacionalističke parole", rekao je Korać.

On je naveo da su Novopazarci hteli da se povuku sa terena, a da sudija Srđan Obradović nije ni na trenutak prekinuo utakmicu.

"Ne tražimo povlašćen položaj, samo želimo da aršini budu isti za sve. Uložili smo žalbu delegatu na licu mesta, upozorili ga da ćemo povući ekipu, a zvanični spiker je nekoliko puta upozorio gledaoce", kazao je Korać.

Crvena zvezda je u subotu u Beogradu savladala Novi Pazar sa 2:0.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pazar: Kaznite Zvezdu zbog navijača

Izvor: B92, 22.Sep.2014

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać zatražio je da Fudbalski savez Srbije rigorozno kazni Crvenu zvezdu zbog ponašanja njenih navijača...Korać je istakao da su navijači ‘crveno-belih’ na utakmici šestog kola Jelen Superlige, koju je Zvezda dobila sa 2:0, navijači uzvikivali nacističke...

Nastavak na B92...

Korać: Očekujem da FSS rigorozno kazni Zvezdu zbog ponašanja navijača

Izvor: Sportal.rs, 22.Sep.2014

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać zatražio je da Fudbalski savez Srbije  rigorozno kazni Crvenu zvezdu zbog ponašanja njenih navijača na utakmici s Novim Pazarom u šestom kolu Super lige Srbije. Meč je odigran u subotu na "Marakani", a šampion Srbije slavio je rezultatom 2:0...-...

Nastavak na Sportal.rs...

PAZARCI TRAŽE KAZNU ZA DELIJE: Klicali su ratnim zločincima!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Sep.2014

Gosti na Marakani u subotu čak hteli i da povuku ekipu sa terena i traže iste aršine za sve..Generalni sekretar fudbalskog kluba Novi Pazar, Redžep Korać, zatražio je od čelnika Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne navijače Crvene zvezde zbog nedoličnog ponašanja na meču protiv njegovog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.