Novac govori, Zvezda se otvorila - igračima bogata premija, a čeka ih duplo veća!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac govori, Zvezda se otvorila - igračima bogata premija, a čeka ih duplo veća!

Para na paru ide.

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su veliki podvig eliminacijom Kopenhagena usred Danske.

"Crveno-beli" su imali dovoljno spretnosti, ali i sreće da budu na pobedničkoj strani nakon penala što im je obezbedilo sigurnu evropsku jesen.

To istovremeno znači i veliki finansijski podsticaj ne samo za klub, već i za fudbalere koji će dobiti izdašne premije, prema saznanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << portala Mocart sport.

Oni sa najvećom minutažom sinoć dobiće po 50 hiljada evra, što je značajno pojačanje u odnosu na 15 hiljada koliko se nagrađivala eliminacija Suduve i Helsinkija.

Za plasman u Ligu šampiona i pobedu nad Jang Bojsom obezbeđene su mnogo jače premije. Prošle godine, posle izbacivanja Salcburga, nosioci igre su dobili po 80.000 evra, a ove sezone ta cifra će biti nešto jača, negde oko 100.000 evra, tvrdi isti izvor.

Ovakve premije nisu ugovorna obaveza što znači samo dodatnu zaradu za fudbalere Zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rodić je izdržao samo poluvremene, ali razlog za to će oduševiti "delije"!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019

Reprezentativac Srbije zamenjen na odmoru, imao je i veliki razlog za to...Veliki podvig napravili su fudbaleri Crvene zvede u Kopenhagenu gde su sinoć eliminisali domaću ekipu nakon boljeg izvođenja penala...Jedan od onih koji je pružao možda i više nego što je mogao u tom trenutku jeste Milan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.