Nikola Maksimović u Torinu!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2013, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Maksimović u Torinu!

Mladi štoper je prošao lekarske preglede u italijanskom prvoligašu i večeras ili sutra će biti i zvanično promovisan u naslednika Anđela Ogbone, prenosi "Mocart sport".

 Nikola Maksimović prilikom dolaska u Crvenu zvezdu  

Konačno je završena avantura Nikole Maksimovića i Crvene zvezde. Mladi štoper je novi član italijanskog Torina. Maksimović je sinoć prošao lekarske preglede u redovima popularnih "bikova" i večeras ili najkasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sutra će biti i zvanično promovisan.

 

On dolazi kao naslednik italijanskog reprezentativca Anđela Ogbone koji je prešao u Juventus za 15 miliona evra. Maksimović je stigao na pozajmicu, a posle godinu dana će biti donesena odluka da li će Torino otkupiti njegov ugovor.

 

Maksimović formalno ne dolazi iz Crvene zvezde u Italiju, već kao član Apolona iz Limasola kojem je ranije prodat. Prava na Maksimovića polaže menadžerska agencija Falija Ramadanija, kao i izraelski agent Pini Zahavi, tako da nije jasno od koga je tačno pozajmljen Maksimović.

 

Podsetimo Crvena zvezda je već primila jednu ratu u visini od 400.000 evra od prodaje Maksimovića pomenutim menadžerima. Od te sume su podmirena brojna dugovanja, a Zvezdi sleduje i još jedna rata. Međutim, procenti od Maksimovićeve prodaje sleduju i Slobodi iz Užica odakle je mladi štoper i stigao na "Marakanu".  Spekuliše se da je reč o 25 odsto od ukupne cifre za koju je Maksimović otišao u Torino. Dakle, Zvezda i Sloboda bi ovog leta mogli da dobiju neke pare od pozajmice, a tek sledećeg leta i procente od konačne prodaje. Naravno, ako Torino otkupi Maksimovića.

 

Mladi defanzivac je tako u roku od par dana potpisao dva važna dokumenta. Prvi je bio u četvrtak kada se oženio, a sada je rešio i pitanje nastavka karijere.

On je bio "na ledu" u Zvezdi od utakmice u jesenjem delu šampionata protiv Vojvodine kada je pružio slabu partiju, a tek u završnici sezone je opet dobio priliku da upiše nekoliko minuta na terenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Maksimović u Torinu!

Izvor: Dzungla.org, 22.Jul.2013

Mladi štoper je prošao lekarske preglede u italijanskom prvoligašu i večeras ili sutra će biti i zvanično promovisan u naslednika Anđela Ogbone, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Maksimović u Torinu

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Jul.2013

Nikola Maksimović prelazi u Torino.. (FOTO: Žurnal). Italijanski mediji su u popodnevnim časovima preneli da će dosadašnji štoper Crvene zvezde nastaviti karijeru na „Čizmi“, a tiražni „Gazeta delo sport“ je u internet izdanju saopštio da je bivši reprezentativac Srbije na lekarskim...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.