NAPUSTIO MARAKANU: Maksimović prešao u Torino!

Izvor: Kurir, 22.Jul.2013, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUSTIO MARAKANU: Maksimović prešao u Torino!

Mladi defanzivac prošao je lekarske preglede u Torinu i u utorak će biti promovisan kao novo pojačanje tima iz Serije A

Mladi štoper, Nikola Maksimović, definitivno je napustio Crvenu zvezdu!

Popularni Maksa novi je član italijanskog Torina. Naime, on je već završio lekarske preglede i najkasnije u utorak biće promovisan kao novo pojačanje u odbrani tima iz Serije A.

Maksimović formalno ne dolazi u Torino kao igrač Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zvezde, već kao član Apolona iz Limasola. Prava na Maksimovića polaže menadžerska agencija Falija Ramadanija kao i izraelski agent Pini Zahavi.

Mladi defanzivac u Torino dolazi na jednogodišnju pozajmicu, a nakon godinu dana biće doneta odluka da li će Torino otkupiti njegov ugovor.

Podsetimo, Zvezda je već dobila jednu ratu od prodaje Maksimovića u iznosu od 400 hiljada evra i sleduje im još jedna rata. Pored Crvene zvezde procenti sleduju i užičkoj Slobodi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZ ZVEZDE U SERIJU A: Maksimović prelazi u Torino

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2013

Defanzivac je prošao lekarske preglede u italijanskom klubu, a već u utorak bi trebalo da bude zvanično predstavljen

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.