Nikad manje Grobara na Karađorđu? Voša im rezervisala jug, isključivo ispod semafora

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad manje Grobara na Karađorđu? Voša im rezervisala jug, isključivo ispod semafora

Ulaznice će se prodavati po cenama od 200, 400 i 600 dinara

Pokušavali su mnogo puta u Novom Sadu, ali retko kad su uspevali da u susretima sa beogradskim večitim rivalima osete kako to izgleda kad imaš domaćinski ambijent. Čak i kad se igralo na "Karađorđu", Crvena zvezda i Partizan uglavnom su imali barem podjednaku podršku, pa su se u Vojvodini ovaj put “potrudili“ da osmisle kako da spreče da crno-belih u sredu od 18 sati na tribinama bude manje nego >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << novosadskih crveno-belih.

Rešenje se sigurno neće dopasti navijačima Partizana. Em što su ulaznice za jug duplo skuplje nego one za sever, na kome su po tradiciji najverniji navijači Voše (400 na prema 200 dinara), em će navijačima gostujućeg tima biti dozvoljen ulaz samo na deo tribine ispod semafora.

"U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina naglašava da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na tu tribinu neće biti dozvoljen ulaz navijačima Partizana, čak ni onima sa kupljenom ulaznicom. Za navijače Partizana rezervisan je isključivo sektor ispod semafora na južnoj tribini. Preostali deo juga, kao i polovina istoka (od sredine tribine pa do juga), biće zatvoreni za prisustvo gledalaca", navodi se u Vošinom saopštenju.

Ne baš popularan potez Vošine uprave, koja će opravdanje verovatno pronaći u nedavnom i ničim izazvanom upadu grupice Partizanovih navijača na utakmicu Lala sa Novim Pazarom.

Inače, ulaznice za zapadnu tribinu koštaće 600, a za ovaj otvoreni deo istočne 400 dinara.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.