Nezaustavljivi De Kolo: Plan je uspeo, zadovoljstvo je igrati sa Milošem

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2017, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaustavljivi De Kolo: Plan je uspeo, zadovoljstvo je igrati sa Milošem

"Kurbanov i Fridzon su odigrali baš dobru odbranu", istakao je Itudis

Crvena zvezda nije uspela da napravi čudo u Moskvi gde je usled veoma dobre napadačke igre CSKA domaćin slavio s 102:80.

Odmah posle utakmice izjave je dao najefikasniji igrač meča Nando de Kolo. Francuz je bio nezaustavljiv, dao je 25 poena, imao šest asistencija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i četiri skoka.

"Bila je teška utakmica. Zvezda igra agresivno, ali mi smo imali plan i ispunjavali smo ga na terenu. Veliko je zadovoljstvo igrati sa Milošem, jako je pametan igrač i dobro sarađujemo kada smo na parketu. Imamo dobru ekipu. Svaki igrač ima svoj posao", rekao je De Kolo.

Protiv ovakvog napada se ne može: Zvezda zaleđena u moskovskom minusu!

Trener šampiona Evrope Dimitris Itudis nije krio zadovoljstvo, ali je ipak ukazao na neke od lošijih parametara u igri Armejaca.

"Igrali smo dobru odbranu iako smo primili 80 poena. Prviše prodatih lopti smo imali. Nismo dobro čitalio neke situacije. Ipak, 27 asistencija govori kako smo odgovorili na greške", rekao je Itudis.

Da li je zadovoljan što ponovo ima De Koloa i Teodosića na parketu?

"Treniramo u kontinuitetu i vraćamo ih u ritam. Oni su igrači koji se povređuju, dešava se. Zabavno je imati ih u timu. Neki put sa pravom pričamo o njima, ali u odbrani i napadu moraju i ostali da igrjau. Imali smo timski dobar start i u odbrani i u napadu. Kurbanov i Fridzon su odigrali baš dobru odbranu", zaključio je Itudis.

Zvezda sledeći meč igra protiv Galatasaraja u Beogradu 23. februara od 19 časova, dok CSKA dočekuje Makabi istog dana od 18h.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Radonjić: Kontrolisali su meč

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2017

"Igrali su jako u napadu protiv naše najbolje odbrane u Evroligi. I to je bilo to"..Udarila je Crvena zvezda hrabro na šampiona Evrope i to u oslabljenom sastavu, ali ni hrabrost u ovom momentu nije bila dovoljna da bi se crveno-beli nosili sa izuzetnim šuterskim arsenalom Armejaca (102:80)...Nezaustavljivi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.