Neviđeno besni Žoc odbrusio Delijama za uvrede, i napao Zvezdu: Veći sam Srbin od svih vas! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jan.2017, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neviđeno besni Žoc odbrusio Delijama za uvrede, i napao Zvezdu: Veći sam Srbin od svih vas! (VIDEO)

Nakon analize i čestitki na pobedi Crvenoj zvezdi, trener Fenerbahčea Željko Obradović vrlo je otvoreno stavio do znanja da je razočaran nastupom kluba.

Na novinarsko pitanje kako je na njegovu ekipu uticala atmosfera, Obradović je rekao:

- Baš lepo što ste postavili ovo pitanje.

- Ja sam uvek govorio da sam lepo primljen ovde, toliko godina sam dolazio i nijedan incident nisam napravio... a ta skandiranja "Željko Turčine, napuši se...", očigledno je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vama bilo da to zabeležite - rekao je Obradović i osuo paljbu:

- Mnogo sam veći Srbin od svih njih. Lako je biti Srbin ovde na gomili. 'Ajde budite Srbin tamo gde sam ja Srbin. Nisam video nijednog člana iz Crvene zvezde da je ustao i rekao "ajde nemojte". Ova gospoda iz Crvene zvezde nisu odreagovala. To više nisu prijatelji, jer se slažu sa tim, očigledno.

Obradović je završio obraćanje:

- Nema, tajac. Hvala lepo.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.