Željko Obradović: Nisam ovo zaslužio, ja sam veći Srbin od svih njih zajedno

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Obradović: "Nisam ovo zaslužio, ja sam veći Srbin od svih njih zajedno"

Željka Obradovića je baš pogodilo skandiranje navijača Crvene zvezde.

Nakon očekivanih odgovora na konferenciji za novinare koja je tekla mirnim tonom, uglavnom u kritikama Željka Obradovića prema Bogdanu Bogdanoviću koji je napravio faul nad Kuzmićem za 2+1, usledilo je jedno pitanje našeg kolege novinara koje je čekao.

Na pitanje da prokomentariše atmosferu, Željko Obradović je bio zadovoljan što mu je postavljeno to pitanje, jer je imao šta da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kaže na ponašanje Zvezdine publike.

"Nikada nisam rekao ništa loše o Crvenoj zvezdi, uvek kada dođem ovde sam se ponašao u skladu sa renomeom. Nisam zaslužio da mi skandiraju "Željko, Turčine..."

"Ja sam veći Srbin od svih njih zajedno. Niko iz Crvene zvezde nije odreagovao, mislio sam da ovde imam prijatelje.



TRAJE NIZ - Zvezda srušila Fener u grotlu "Pionira"! https://t.co/iQ3VnXjtwQ

— Sportske.net (@sportske) January 12, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OBRADOVIĆ BESNEO: Oni meni ‘Željko, Turčine, napuši se…’, a ja veći Srbin od svih njih zajedno!

Izvor: HotSport.rs, 13.Jan.2017

‘Bilo je prijateljstva, ali sada ih više neće biti’, besneo je Željko Obradović na konferenciji za medije.. . Vidno je nervozan bio trener Fenerbahčea Željko Obradović na konferenciji za medije posle utakmice i poraza od Crvene zvezde rezultatom 75:73.. Najžustriji je bio na samom kraju svog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.