Neviđeno, Zvezda postavila apsolutni rekord u Salcburgu!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neviđeno, Zvezda postavila apsolutni rekord u Salcburgu!

Crvena zvezda od 21 čas u sredu igra odlučujući meč za plasman u Ligu šampiona, a meč će biti prilično dobro ispraćen.

Veliko je interesovanje za meč Salcburga i Crvene zvezde.

Naš aktuelni šampion ima priliku da se plasira u Ligu šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle dužeg vremena je na samo korak od plasmana u najelitnije klupsko takmičenje u Evropi, pa to interesovanje i nije toliko čudno.

Navijači Crvene zvezde će sutra ispuniti polovinu stadiona, imaće igrači Vladana Milojevića veliku podršku sa tribina "Red bul" arene, a srpska javnost će svakako biti dobro obaveštena o svakom detalju iz Salcburga.

Naime, u austrijskom klubu je potvrđeno da je oboren apsolutni rekord od 72 akreditovana novinara gostujuće ekipe što se nikada u istoriji tog kluba nije desilo.

Srpski novinari će zauzeti veliki broj mesta u novinarskoj loži, a na put je pošao i veliki broj snimatelja i fotoreportera, pa je ukupan broj od 72 akreditovana lica apsolutni rekord gostujuće ekipe na "Red bul" stadionu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.