TREĆA ZVEZDINA ZVEZDA NEMA DILEMU: U Beogradu ništa nisu POKAZALI! Nema čega da se PLAŠIMO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREĆA ZVEZDINA ZVEZDA NEMA DILEMU: U Beogradu ništa nisu POKAZALI! Nema čega da se PLAŠIMO! (FOTO)

Meč se igra u sredu (21).

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu (21) igraju revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona protiv Salcburga. Put Mocartovog grada krenuo je i legendarni as tima sa Marakane Dragan Džajić, koji je u društvu supruge Branke pošao da bodri voljeni klub.

RODIĆ: Već smo pokazali da smo spremni za velika dela (FOTO)

ŽREB ZA ABA SUPERKUP: Ovo su MINE Večitih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na putu ka trofeju! Evo kada mogu da se sastanu (FOTO)

DAN PRED MEČ U AUSTRIJI: Ogroman peh za Zvezdu (FOTO)

- Primarni cilj je bio da se kvalifikujemo u Evropu, ali sad kad smo na pragu Lige šampiona, naravno da je želja da igramo u tom takmičenju. Imamo dobar rezultat iz Beograda, mada treba imati u vidu da se više u narodu stvorila fama da će biti lako, nego što mi u klubu mislimo. Neće biti lako, ali sve utakmice koje smo igrali u Evropi otkad je Milojević tu, suprostavljali smo se na pravi način. Ne znam kakav će biti rezultat, ali verujem da ćemo se u sredu veče radovati - rekao je Dragan Džajić.

Treća Zvezdina zvezda smatra da su Austrijanci favoriti na papiru, ali obzirom da na stadionu "Rajko Mitić" nisu prikazali ekstra klasu, pa Milojevićevi izabranici nema čega da se boje u revanšu.

- Verujem u fudbalere, igraju disciplinovano. Najvažnije je da ćemo mi u svakom slučaju igrati u Evropi. Salcburg u prvoj utakmici nije stvorio nijednu šansu. Međutim, ne vredi gledati u fudbalu šta je bilo, već samo šta će biti. Milojević na svoj način zna da se suprostavi svim evropskim klubovima - kaže proslavljeno krilo Crvene zvezde.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezdina bitka za novu istoriju (FOTO, VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2018

Salcburg i Crvena zvezda igraju u sredu u gradu Mocarta (21.00, rts 1) za dugogodišnji san – Ligu šampiona. Milojević: Od igrača samo tražim da izađu na teren i daju sve od sebe OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA "NOVOSTI": SALCBURGBITKA za istoriju. Pobednik će prekinuti crni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.