Nestvarno: Dodela trofeja BILA u TV prenosu! Evo šta je uradio Željko Obradović (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 01:11

Nestvarno: Dodela trofeja BILA u TV prenosu! Evo šta je uradio Željko Obradović (VIDEO)

Ovog puta je ceremonija uključena u televizijski program.

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Partizan sa 85:79 (15:18, 28:26, 25:19, 17:16) u Nišu u finalnom meč Kupa Radivoja Koraća. Po četvrti put u nizu ovaj trofej je došao u ruke Zvezde.

Posle meča je usledila ceremonija dodele trofeja, a kada je ekipa Zvezde trebalo da izađe na postolje trener crno-belih Željko Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pozvao svoje igrače da ostanu na terenu i ispoštuju protivnika.

Gospodski čin vredan najboljeg trenera u istoriji Starog kontinenta.

Inače, prenos dodele trofeja smo mogli videti na televiziji. Zvuči kao logičan sled okolnosti, ali svi znamo da to nije baš uvek bio slučaj u prošlosti.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SFEROPULOS ČESTITAO SVIMA U KLUBU: Izdvojio je dvojicu igrača! To je ono što je potrebno ovom timu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024

Grk je stigao do prvog trofeja sa Zvezdom...Košarkaši Crvene zvezde su savladali Partizan sa 85:79 (15:18, 28:26, 25:19, 17:16) u Nišu u finalnom meču Kupa Radivoja Koraća...Ovo je prvi trofej koji je sa Crvenom zvezdom osvojio trener Janis Sferopulos...- Utakmica je bila derbi. Nismo počeli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.