SFEROPULOS ČESTITAO SVIMA U KLUBU: Izdvojio je dvojicu igrača! To je ono što je potrebno ovom timu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 01:41

SFEROPULOS ČESTITAO SVIMA U KLUBU: Izdvojio je dvojicu igrača! To je ono što je potrebno ovom timu

Grk je stigao do prvog trofeja sa Zvezdom.

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Partizan sa 85:79 (15:18, 28:26, 25:19, 17:16) u Nišu u finalnom meču Kupa Radivoja Koraća.

Ovo je prvi trofej koji je sa Crvenom zvezdom osvojio trener Janis Sferopulos.

- Utakmica je bila derbi. Nismo počeli dobro. Paritzan je u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poluvremenu, do 15. minuta kontrolisao utakmicu. Imali su osam, devet, deset poena prednosti. Ali, odgovorili smo u poslednjih pet minuta prvog poluvremen i vratili se. Mislim da smo u drugom poluvremenu bili odlični u odbrani. Dozvoli li smo im malo poena, igrali smo pametno i nalazili rešenja. Nije lako igrati derni, nije lako igrati u ovoj atmosferi i držati koncentraciju. Zadovoljan sam jer smo tokom celog meča bili koncetrisani i radili ono što je trebalo.

- Čestitam igračima i svima iz tima, do predsednika. Mislim da je bilo jako važno kako s u svi radili, ne samo danas, nego generalno. Želim da odam priznanje timu koji je radio sa igračima. Mogu da kažem sada, jer smo dobili meč. imali smo problem sa Teodosićem, Lazićem. Bili su povređeni i nismo znali da li će igrati. Videli ste u polufinalu da je Teodosić igrao malo. Zato, želim da čestitam medicinskom osoblju, doktorima, medicinskim radnicima i svim članovima tima. Oni su dali veliki deo za osvajanje ovog trofeja. Ovo je važna pobeda i važan trofej. Doneli smo veliku radost navijačima i sada ćemo slviti ovaj trofej - rekao je Sferopulus i onda je izdvojio dvojicu veterana.

- Teo i Branko su važni za tim. Imali su možda jedan trening, i to, bez kontakta i došli su na meč. Videli ste kako su došli i igrali srcem. To je ono što je potrebno ovom timu, da svi igraju srcem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SFEROPULOS: ‘Nije lako igrati derbi u ovoj atmosferi i zadržati koncentraciju!’

Izvor: HotSport.rs, 18.Feb.2024

‘Utakmica je bila pravi derbi.’ Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u petom ovogodišnjem ‘večitom derbiju’ rezultatom 85:79 i osvojili Kup ‘Radivoj Korać‘. U niškoj hali ‘Čair’ atmosfera je bila fanstatična kako dolikuje ovoj utakmici. Trener ‘crveno-belih’ Janis...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.