Nema besplatnih karata za Ren

Izvor: B92, 11.Avg.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema besplatnih karata za Ren

Odbor za hitna pitanja FK Crvena zvezda doneo je odluku, na predlog predsednika Lukića, da za predstojeću utakmicu sa Renom ne bude besplatnih karata.

Cene karata su veoma pristupačne, a deo prihoda će biti izdvojen za pomoć srpskom stanovništvu na Kosovu i Metohiji.

Ova odluka se ne odnosi na obaveze koje klub ima prema svojim sponzorima kao i drugim zaslužnim članovima i veteranima čija su prava regulisana Statutom i drugim aktima kluba. To se ne odnosi na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << one koji su kupili godišnje karte za sezonu 2011/12.

Istovremeno Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače da više nije moguće putem Call centra rezervisati karte za severnu tribinu. Razlog je taj što je FK Crvena zvezda je u obavezi da izvestan kontigent ulaznica pusti u slobodnu prodaju, od ponedeljka 15. avgusta, a obzirom na interesovanje došli bi u situaciju da sve karte budu rasprodate putem rezervacija.

Svi koji su uspeli da rezervišu karte za utakmicu, mogu ih preuzeti u utorak i sredu u prostorijama marketinga FK Crvena zvezda od 10-17h, dok na dan utakmice neće biti moguće podići karte u prostorijama stadiona.

Karte za istočnu, zapadnu i južnu tribinu i dalje je moguće rezervisati od 10-17 časova putem Call centra sve do ponedeljka 15. avgusta do 16 sati.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.