Neka nova Zvezda - stara formacija, novi igrači, evo kako će izgledati novi Milojev tim!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka nova Zvezda - stara formacija, novi igrači, evo kako će izgledati novi Milojev tim!

Vladan Milojević sklapa kockice, ali ima još dosta toga da se uradi do završetka prelaznog roka.

Kako će izgledati Crvena zvezda ove godine?

Nagoveštaj je dao Zvezdan Terzić koji je razgovarao sa novinarima u Austriji koji prate Crvenu zvezdu.

On je nagovestio da će doći do prodaje Vujadina Savića, Filipa Stojkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Lorenca Ebesilija, kao i jednog od napadača, Pavkova ili Boaćija. Pored toga, nagovestio je i prodaju Rodića, a verujemo da će slićno učiniti i sa Jovičićem.

Uglavnom, Crvena zvezda ima plan da dovede nekoliko fudbalera, prvi je Nikola Vasiljević, golman Radnika, koji će najverovatnije doprineti odlasku jednog od prva dva golmana Crvene zvezde, Milana Borjana ili Zorana Popovića.

Nije to sve, Zvezda želi levog beka i to će najverovatnije biti španski fudbaler Hafez, zadnjeg veznog koji najverovatnije stiže iz PAOK-a, Kanjasa, kao i napadača Tomanea koji bi mogao da dođe ako ode jedan od dvojice napadača koje smo pomenuli.

Uglavnom, sredina terena Crvene zvezde bi mogla da izgleda zastrašujuće sledeće sezone, sa Marinom kao kapitenom.

Evo naše prognoze:

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.