Nedović poručio grobarima da ih nije čuo: Bili su tihi

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 23:26

Nedović poručio "grobarima" da ih nije čuo: Bili su tihi

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović bio je jedini raspoložen u svom timu u porazu od Paritzana u drugoj utakmici finalne serije ABA lige.

Sjajni šuter je meč završio sa 21 poenom, a tokom utakmice je bio meta prozivki sa tribina koje su dolazile od strane protivničkih navijača.

Tačnije, "grobari" su nepristojno skandirali na račun njegove supruge, ali Nedović tvrdi da ih nije čuo.

"Nisam čuo, bili su tihi, bilo je bolje u prvoj utakmici", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je srpski košarkaš nakon utakmice u razgovoru za "Meridian Sport".

Bio je nezadovoljan suđenjem na drugom meču.

"Ma i sa ovako lošim suđenjem imali smo šanse, ispadale su lopte u ključnim trenucima, čestitke Partizanu, vidimo se u nedelju", istakao je Nedović.

U trećem susretu je domaćin Zvezda, a Nedović očekuje veliku podršku.

"Očekujem pun Pionir i vidimo se u nedelju", zaključio je Nedović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.