Ne mogu da utičem na krađu

Izvor: B92, 22.Nov.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne mogu da utičem na krađu"

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović razočaran je suđenjem i načinom igre Radničkog na meču u Kragujevcu.

Crveno-beli su igrali 0:0 na 'Čika Dači', a meč je obeležilo isključenje Bogdana Planića početkom drugog poluvremena.

"Neću da se bavim spornim situacijama, ofsajd je bio čist, milion posto, i vi ste to bolje videli i od mene. Ne mogu da utičem na krađu", rekao je Lalatović

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />On je posebno besan zbog zatvorene igre protivnika iako je Radnički imao igrača više skoro celo drugo poluvreme.

"Ne mogu da zamerim mojim igračima da nisu hteli, jesu, mnogo su se trudili, sa igračem manje smo bili mnogo bolji od Radničkog, i napadali smo i stvarali šanse. Ali, ja ne mogu da uđem u teren i da postignem gol. Ne razumem Radnički i njihovog trenera, koji, iako imaju igrača više, na svom terenu ne žele da napadnu Crvenu zvezdu, da pobede, već se brane, dok im trener traži da se valjaju po terenu, i insistira od svog golmana da dobije žuti karton kako se ne bi igralo", rekao je Lalatović.

"Ni Zvezdi a ni Radničkom ovaj bod ne znači mnogo. Ja sam bio trener i Proletera, i Voždovca, i Napretka, i nikada nisam tražio od svojih igrača da ne napadaju protivnika, pogotovo sa igračem više. Zato nam je fudbal tu gde jeste, i smatram da je to sramota za trenersku profesiju", dodao je trener Zvezde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.