"Ne mogu da utičem na krađu"

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović razočaran je suđenjem i načinom igre Radničkog na meču u Kragujevcu.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Subota, 22.11.2014.

16:49

Default images

Crveno-beli su igrali 0:0 na 'Čika Dači', a meč je obeležilo isključenje Bogdana Planića početkom drugog poluvremena.

"Neću da se bavim spornim situacijama, ofsajd je bio čist, milion posto, i vi ste to bolje videli i od mene. Ne mogu da utičem na krađu", rekao je Lalatović

On je posebno besan zbog zatvorene igre protivnika iako je Radnički imao igrača više skoro celo drugo poluvreme.

"Ne mogu da zamerim mojim igračima da nisu hteli, jesu, mnogo su se trudili, sa igračem manje smo bili mnogo bolji od Radničkog, i napadali smo i stvarali šanse. Ali, ja ne mogu da uđem u teren i da postignem gol. Ne razumem Radnički i njihovog trenera, koji, iako imaju igrača više, na svom terenu ne žele da napadnu Crvenu zvezdu, da pobede, već se brane, dok im trener traži da se valjaju po terenu, i insistira od svog golmana da dobije žuti karton kako se ne bi igralo", rekao je Lalatović.

"Ni Zvezdi a ni Radničkom ovaj bod ne znači mnogo. Ja sam bio trener i Proletera, i Voždovca, i Napretka, i nikada nisam tražio od svojih igrača da ne napadaju protivnika, pogotovo sa igračem više. Zato nam je fudbal tu gde jeste, i smatram da je to sramota za trenersku profesiju", dodao je trener Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

258 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: