Ne bih da se kur**m, ali znao sam da lopta ulazi VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2020, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne bih da se kur**m, ali znao sam da lopta ulazi" VIDEO

Bili Beron, košarkaš Crvene zvezde, rekao je da nije želeo da šutne "kratku" loptu u poslednjem napadu na meču protiv Mega Bemaksa u polufinalu Kupa.

Amerikanac je pogodio na sekundu do kraja i time je doneo trijumf crveno-belima, a posle meča je izjavio da su mu ekipa i trener verovali.

Beron je i pohvalio igru protivnika.

"Utakmica je bila rolerkoster, tokom sezone imamo te uspone i padove. Vratili smo se u igru u mnogim utakmicama. Bili je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prično stresno u završnici, oni su igrali veoma dobro i jako. Pogodili su neke teške šuteve i odajem im priznanje. Mi smo pokazali karakter i uspeli smo da pobedimo".

Beron je rekao da je promašio slične šuteve u prošlosti i da je naučio iz tih grešaka i promašaja.

Na pitanje da li je znao da ulazi lopta u koš, Beron je rekao:

"Poslednja? Da, znao sam. Ne bih da se ku**im, osećao sam da ću pogoditi. A, kod one prve, lopta mi je malo iskliznula... ali kod poslednje sam znao".

Beron je u poslednjem minutu pogodio dve trojke, prvo na 40 sekundi do kraja da smanji zaostatak ekipe na -2, a potom i za pobedu.

Na pitanje šta je najvažnije kod takvih šuteva Beron je potvrdio da su to noge:

"Noge. Februar je, šest meseci smo već u sezoni... Ako promašim i lopta bude kratka, ne mogu da spavam te noći. Mislim da sam protiv Partizana promašio šut jer je lopta bila kratka. Nisam mogao da spavam zbog tog promašenog šuta".

U drugom polufinalu od 21h sastaju se Partizan i FMP.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BERON MANGUPSKI: Ne bih da se ku*čim, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020

Amerikanac rešio polufinale...Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća zahvaljujući pogotku Bilija Berona za tri poena sekund pre kraja meča sa Mega Bemaksom (više pročitajte OVDE), a junak utakmice je istakao da je imao osećaj da će pogoditi taj šut za pobedu...Posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Mnogo toga je uticalo na našu igru" VIDEO

Izvor: B92, 16.Feb.2020, 00:23

Košarkaš FMP Marko Pecarski rekao je da ekipa nije uspela da izdrži jak tempo u meču protiv Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća..."Jako teška utakmica. Znali smo šta nas očekuje i kakav je Partizan ekipa. Nismo uspeli da izdržimo taj tempo do kraja. Imamo sada još nekoliko kola i pokušaćemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.