BERON MANGUPSKI: Ne bih da se ku*čim, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BERON MANGUPSKI: Ne bih da se ku*čim, ali...

Amerikanac rešio polufinale.

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća zahvaljujući pogotku Bilija Berona za tri poena sekund pre kraja meča sa Mega Bemaksom (više pročitajte OVDE), a junak utakmice je istakao da je imao osećaj da će pogoditi taj šut za pobedu.

Posle meča Beron je izneo prve utiske.

- Utakmica je bila pravi rolerkoster, tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone često imamo te uspone i padove. Vratili smo se u igru u mnogim utakmicama. Bilo je prilično stresno u završnici, oni su igrali veoma dobro i jako čvrsto. Pogodili su neke teške šuteve i odajem im priznanje. Mi smo pokazali karakter i uspeli smo da pobedimo - rekao je Beron.

Potom su ga novinari zamolili da prokomentariše dva pogotka za tri poena u poslednjih 40 sekundi.

- Poslednji šut? Da, znao sam šta će biti. Ne bih da se ku*čim, imao sam osećaj da ću pogoditi. Kod one prve, lopta zna da bude klizava, ali kod poslednje sam znao.

Beron u poslednje vreme nije pružao partije na svom nivou, a objasnio je da je glavni razlog za to umor.

- Noge. Februar je, šest meseci smo već u sezoni... Ako promašim i lopta bude kratka, ne mogu da spavam te noći. Mislim da sam protiv Partizana promašio šut jer je lopta bila kratka. Nisam mogao da spavam zbog tog promašenog šuta - zaključio je Amerikanac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.