Napredak pustio u prodaju karte, za zvezdaše prodaja na Marakani

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak pustio u prodaju karte, za zvezdaše prodaja na "Marakani"

Fudbalski klub Napredak pustio je danas u prodaju karte za sutrašnju utakmicu 5. kola Super lige Srbije sa Crvenom zvezdom.

Ulaznice za sutrašnju utakmicu 5. kola Super lige Srbije između kruševačkog Napretka i Crvene zvezde puštene su u prodaju u 10 časova na blagajnama stadiona "Mladost".

Karte se prodaju po ceni od 200 (sever), 400 (jug), 500 (istok), 600 (zapad I) i 700 (zapad II) dinara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Kupovina ulaznica vrši se isključivo uz lični dokument sa fotografijom, i sva lica moraju imati ulaznice, i deca mlađa od 7 godina, obzirom da je utakmica visokog rizika. Po jednom dokumentu mogu se kupiti najviše 6 ulaznica.

Navijačima Crvene zvezde danas je bilo omogućena kupovina na stadionu "Rajko Mitić".

Odložena utakmica 5. kola Super lige Srbije između Napretka i Crvene zvezde zakazana je za sredu i počeće u 18 časova i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema (novog) odlaganja - Napretak i Zvezda igraju uz prisustvo navijača!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 09:58

Odložena utakmica 5. kola Super lige Srbije između Napretka i Crvene zvezde biće odigrana u dogovorenom terminu i uz prisustvo gledalaca, konačna je odluka nadležnih organa...Navijači koji su planirali put u Kruševac na utakmicu Napredak - Crvena zvezda, mogu slobodno da krenu ka "Lazarevom gradu"...Nadležni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.