Napredak oštećen u Lučanima! Drugi penal za Mladost nije postojao, jeste treći za Kruševljene!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak oštećen u Lučanima! Drugi penal za Mladost nije postojao, jeste treći za Kruševljene!

Tako bar kaže sekretar Sudijske komisije Igor Radojčić

To je ono što se čekalo! Pored hronično zanimljivih mečeva Crvene zvezde i Partizana, kolo za nama iznedrilo je niz više nego zanimljivih situacija sa meča u Lučanima.

Tamo je Bojan Nikolić četiri puta pokazao na belu tačku. Obe ekipe su šutnule po dva penala, a oštećeni su Kruševljani.

Naime, analiza sekretara >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sudijske komisije Igora Radojčića pokazala je da je Nikolić propustio još jednu priliku da uperi prstom u kreč. U napadu su bili Kruševljani, ali je ispred Vukanovića intervenisao jedan od štopera domaćina. I to rukoma.

„Evidentno je da je igrač u plavom dresu igrao rukom. Tačnije, da je sklanja. Ovo je pogrešna odluka“, poručio je Igor Radojičić gostujući na televiziji Arena Sport.

Kod dva penala Kruševljana nije bilo dileme. Prvi jedanesterac za Lučance je vrlo dikutabilan.

„Evidento je da je plavi igrač primio loptu, noga crvenog igrača koja je u vazduhu... Gde je završila to me muči. Ali deluje da jeste“, dodao je Radojičić.

Kod drugog penala za Lučance dileme nema

„Stičem utisak da sam pada, jer ne vidim prekršaj“


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Stručna analiza: Đurđevićev trzaj nije za crveni, pomoćnom sudiji “u strahu velike oči“; Penali za Zvezdu - ispravni

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2017

Sekretar sudijske komisije FSS o spornim situacijama iz 36. kola Superlige..Navijači Radničkog, pa i Crvene zvezde, žaliće se da je Uroš Đurđević zaslužio crveni karton još u ranoj fazi susreta u Nišu, pristalice Partizana odgovoriće tvrdnjom da je večiti rival do pobede u Ivanjici stigao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.