Naljutio Mihu, hoće li i Dekija? Italijan pod lupom kumova!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2020, 18:27

Naljutio Mihu, hoće li i Dekija? Italijan pod lupom kumova!

Mladi arbitar nije sudio srpskim klubovima do sada u evropskim takmičenjima

Mladi italijanski sudija Mikael Fabri biće glavni arbitar na meču Crvene zvezde i Genta u 3. kolu Lige Evrope.

Ova informacije i ne bi privukla toliku pažnju da ne dolazi samo tri dana posle meča između Bolonje i Kaljarija, koji je Fabri sudio.

Tada se posle meča našao u nemilosti trenera Bolonje Siniše Mihajlovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji uprkos pobedi nije bio zadovoljan suđenjem

Njegova zamerka Italijanu se odnosila na pogrešnu upotrebu VAR tehnologije.

"Ne znam zašto je zbog VAR-a poništen gol prošle nedelje za nas, zbog faula na sredini terena. Sada je bila ista situacija, Palasio je fauliran na sredini terena, oni su nam oduzeli loptu i postigli gol iz kontre, a niko nije uradio ništa, nisu ni gledali snimak" - rekao je posle meča Mihajlović.

Njegov nekadašnji saigrač i kum Dejan Stanković neće imati problem sa VAR-om u četvrtak, ali će mu suđenje Fabrija biti od velike važnosti.

Zvezda u četvrtak uveče od 21 sat ugostiti Gent, a ukoliko slavi steći će izgledne šanse da se već na polovini grupne značajno približi nokaut fazi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.