Nakon Vidića, u Napredak stigao još jedan igrač Crvene zvezde!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2020, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon Vidića, u Napredak stigao još jedan igrač Crvene zvezde!

Crvena zvezda poslala još jednog fudbalera na pozajmicu u Napredak iz Kruševca.

Dejan Vidić je ove zime postao novi fudbaler Napretka tako što je stigao iz Crvene zvezde na pozajmicu do kraja sezone, a neće biti jedini igrač tog kluba koji će igrati pod Bagdalom.

Drugi koji stiže iz Ljutice Bogdana jeste Aleksandar Stanković.

Mladi i talentovani golman je često na pripremama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Crvenom zvezdom gde individualno radi sa golmanima i trenerom Gašićem, pokazivao je da se radi o dobrom golmanu pred kojim je budućnost što će se potruditi da pokaže i u Kruševcu.

On je potpisao pozajmicu do leta.

Podsetimo, u Zvezdi su od golmana ostali Borjan i Popović, Vasiljević je takođe na pozajmici u svom nekadašnjem klubu, Radniku iz Surdulice.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda ne ide preko jedne sume, a evo koliko novca traži Ben!

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2020, 19:23

El Fardu Ben bi mogao da bude glavni igrač Crvene zvezde u nastavku sezone, pa i u sledećoj ukoliko nastavi saradnju...Dejan Stanković je po svom dolasku u redove Crvene zvezde postavio nekoliko zadataka upravi, a jedna od njegovih želja bila je da El Fardu Ben bude i dalje igrač Crvene zvezde i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.